tirsdag den 3. november 2015

Anmeldelse: Mühle & Bahnhof Barrel Aged, De Molen

Kaflam! Mine næsehår er svitset af før duftindtrykkene når at trække ind. Aromaen er bloddopet til det ekstreme, og mere end øl, syrlighed eller andet forventeligt, står en duft af alkohol op i hovedet på mig. Denne Gose er tøndelagret, og jeg gætter forsigtigt på, at der er brugt romtønder. Sødmen er i hvert fald overdøvende. Selve øllet ligner brakvand, brunligt og grumset. Smagen er ren hønserøv, masser af syrlighed ned over tungen, men intet ud i resten af munden. Det er er næsten udrikkeligt, og alligevel svært fascinerende. På flasken står der Imperial Gose, men har jeg forstået det rigtigt, så er det her en Ale tilsat mælkesyre? Jeg er ikke helt inde i, hvordan og hvorledes, men syrligheden virker i hvert fald skruet heftigt op og nærmest kunstig, som var det hentet fra et stykke slik. Ikke anbefalelsesværdig.