fredag den 18. december 2015

Årets øloplevelse: Circle Jerk på fad

Der er flere friske bud på årests øloplevelse. Både besøgene hos Amager Bryghus og Ugly Duck for at overvære samarbejdsbryg er værd at fremhæve, men selvom det virkelige højdepunkt bare var en lille bølge på det store ølhav, så var det alligevel en af den slags oplevelser, hvor man bagefter kunne notere sig, at så fik man da prøvet det. 

Ved Christian Firtals Pale Ale Festival fik spoofbryggeriet Horrible People debut. Horrible People består af undertegnede og Alex fra Rock on Beer Blog. Vi havde før festivalen forhørt os om Christian Firtal være interesseret i at tage en øl ind fra et ukendt bryggeri, og det blev et ja. Valget af øl var nemt nok, for vi havde brygget Circle Jerk af et par omgange. Oprindeligt for at jeg kunne få en basisintroduktion til brygning, men vi holdt fast i den og rettede den til. På dagen hvor vi afleverede fustagerne var den fantastisk, frisk og med masser af svedne sokker fra Soriachien, men som man kan se i nedenstående rapport, så gik gassen altså af ballonen undervejs. 
Det var et hak i lakken, men ændrede ikke på glæden ved, at der faldt masser af skulderklap af undervejs og da vi efter et par timer fik at vide, at nu var den første fustage tømt, blev vi enige om, at helt slemt kunne det altså heller ikke være. Der er allerede nu planer for at kunne præsentere Circle Jerk øst for Storebælt i 2016, men mere om det senere.